Игри с карти | НовиНови игри


Пирамида от карти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите възможно най-голяма пирамида от карти. За целта сортирайте картите по двойки и ги редете. Бъдете възможно най-бързо, защото имате ограничено количество време.

Играна: 7362

В момента: 0


Пирамида солитер

vankizzle

Описание

Разрушете пирамидата като намерите карти, чийто сбор да прави 13. Поповете директно се елиминират, тъй като се считат за 13 точки, дамата е 12, валето 11.

Играна: 266801

В момента: 0


Пирамиди

nihilisto

Описание

Елиминирайте всички карти от игралното поле. Слагайте карта, която е с една степен по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 17424

В момента: 0


Пиратски пасианс

nihilisto

Описание

Страхотен пасианс с вкус на "пиратско приключение". Подредете картите в 4 колони от асо до поп. На игралното поле можете само да ги редите от поп до асо, ако са от една и съща боя.

Играна: 18812

В момента: 0


Подводен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да наредите подводния пасианс като редите картите по сила и цвят. Опитайте се да изпълните задачата с възможно най-малко цъквания и максимално бързо.

Играна: 8810

В момента: 0


Познай следващата

alex_the_best

Описание

От тестето с 52 карти се опитай да познаеш следващата карта дали е по-голяма или по-малка от дадената.

Играна: 3522

В момента: 0


Покер безумие

vankizzle

Описание

Използвайки картите в игралното поле - създайте колкото се може повече покер комбинации като свързвате пет съседни карти. Колко бързо ще съумеете да видите най-силните комбинации в рамките на времето с което разполагате и какъв резултат ще постигнете?

Играна: 8918

В момента: 0


Покер джонг

vankizzle

Описание

Поставете още 4 карти, така че да се получи най-силната покер ръка и да спечелите възможно най-много пари. Играе се докато се свършат всички карти на масата.

Играна: 13808

В момента: 0


Покер квадрат

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се опитате да направите колкото се може повече комбинации от карти, отговарящи на ръце във покера, като разполагате картите в поле с размери 5 на 5 позиции. За всяка комбинация ще получавате определени точки. В същото време, в съседното поле компютъра ще се опита да направи същото. Всеки от двамата започва с 30 долара, като победителя ще получава толкова от противника, колкото е разликата в точките им.

Играна: 14107

В момента: 0


Покер квадрат

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да изкарате колкото се може повече точки. Спазвайте правилата на покера и подреждайте картите по пет във вертикални или хоризонтални линии. Всяка добре направена линия ви носи повече точки.

Играна: 7245

В момента: 0


Покер мач

nihilisto

Описание

Много интересна игра! Целта е да унищожавате възможно най-много карти. Групирайте ги по 3 и повече така, че да са в последователност или да са с една и съща стойност.

Играна: 6937

В момента: 0


Покер с 3 карти

nihilisto

Описание

Покер с 3 карти. Класическа игра на покер за един човек срещу банката. Съберете най-много чипове и направете най-силната ръка.

Играна: 9310

В момента: 0


По пирамида

nihilisto

Описание

Елиминирайте всички карти от екрана като правите комбинации от карти, общият сбор на които да е 13. Попът е 13, дамата 12, валето 11 и така нататък.

Играна: 14272

В момента: 0


Първа Предишна 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Следваща Последна

209 - 221 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!