Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс руски шпионин

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с множество карти и задачата ви е да събирате двойките карти с еднакви сили. За целта въртете картите от тестето намиращо се в долната част на игралния екран и откривайте тези от тях, който ви трябват.

Играна: 7265

В момента: 0


Пасианс Самурай

nihilisto

Описание

Опитайте се да разгадаеш мистиката на този древен пасианс, който се предава само от самураи на самураи.

Играна: 84303

В момента: 0


Пасианс свободен изход

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да наредите всички карти от пасианса на една купчинка. За целта редете картите с една по-висока или една по-ниска от показаната ви долу, бойте няма значение.

Играна: 224319

В момента: 1


Пасианс Свободни клетки

Описание

Целта на пасианса е да преместите всички карти към горния десен ъгъл на екрана. Стартирате с 8 колони карти, които трябва да подредите в последователен ред.

Играна: 1091605

В момента: 0


Рекорд: 35450 на merime | Класация

Пасианс сирене

vankizzle

Описание

Всички карти са разположени в осем колони с лицата напред. Целта ви е да ги подредите по цветове с нарастваща сила в четирите полета, намиращи се в горният десен ъгъл. Можете да използвате четирите полета в горният ляв ъгъл, за карти от колоните, като във всяко поле може да се намира само една карта.

Играна: 16396

В момента: 0


Пасианс с прасетата на Пепа

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Пепа да подреди своя пасианс с прасета. Сортирайте картите като се съобразявате с силата и цвета на всяка карта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12224

В момента: 0


Пасианс с три върха

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подреди малко по-сложен пасианс. Целта е да съберете всички карти като ги подреждате по низходящ или възходящ ред, като боята не е от значение. Можете да ползвате предоставените ви бонус карти, но внимавайте на края да не ви остане само една карта на масата.

Играна: 137637

В момента: 1


Пасианс Три върха

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха" с хубава графика. Опитайте се да отворите всички карти. Редете ги с една по-голяма или една по-малка.

Играна: 7110

В момента: 0


Пасианс Три върха 3д

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха", с интересна и различна графика. Опитайте се да изчистите полето от карти, като слагате с една по-голяма или по-малка от тази, която е показано. Можете да използвате жокер по всяко време.

Играна: 34197

В момента: 0


Пасианс Три върха с котенца

vankizzle

Описание

Три върха е класически вариант на пасианс игрите. Целта е да премахнете всички карти от игралното поле, премествайки ги в тестето. Там могат да бъдат слагани карти със стойност една по-висока или една по-ниска от последната. Например ако върху основата има карта 5, върху нея могат да бъдат поставени 4 или 6. Когато не можете да сложите карта върху тестето, изтегнете нова такава от него, върху която да редите.

Играна: 21448

В момента: 0


Пасианс три карти

nihilisto

Описание

Целта на играта е да премахнете всички карти чрез комбиниране на две карти, които са съседни или се намират през три карти една от друга и са от една и съща боя или от един и същ разред. Например, можете да премахнете двойка спатия и тройка спатия или две двойки от различни бои, които са или съседни, или се намират през три карти.

Играна: 17211

В момента: 0


Пасианс трите върха

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичния планинар да спаси овена си. Задачата ви е да подредите пасианса. За целта поставяйте картите една върху друга, като се съобразявате единствено с тяхната сила.

Играна: 24797

В момента: 0


Пасианс-Трите кули

Petia_r_s

Описание

Премахвайте картите от кулите като избирате последователна по-голяма или по-малка карта от тази в основата.

Играна: 466161

В момента: 0


Първа Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Следваща Последна

183 - 195 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!