Игри с карти | НовиНови игри


Пасианса на победителите

vankizzle

Описание

Ако се чувствате истински победители то това е пасианс точно за вас. Подредете картите като се съобразите с тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите максимален брой точки.

Играна: 31054

В момента: 0


Пасианса на Спайдърмен

vankizzle

Описание

Спайдърмен може да е велик супер герой, но когато нещата опрат до подреждането на прост пасианс, той се нуждае от помощ. Подредете картите като имате предвид тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 19925

В момента: 0


Пасианса на съседа

gabriel_sulis

Описание

Чудили ли сте се какво прави съседа ви всяка вечер по толкова време на масата? Ето, че сега може да разберете, той просто реди пасианс. Помогнете му като подредите картите като се съобразявате с тяхната разцветка.

Играна: 26508

В момента: 0


Пасианс Аса

Описание

Вид пасианс, в който трябва да преместите картите, като само асата остават от лявата страна.

Играна: 2602796

В момента: 1


Рекорд: 34000 на vbakalowa | Класация

Пасианс Асо пика

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички карти от пасианса и да ги наредите в колодата при другите карти. Сортирайте картите по сила без значение тяхната боя. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 144434

В момента: 0


Пасианс Бахами

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха" с релаксираща и променена визия. Прехвърлете се поне за малко на Бахмите и изчистете всички карти от екрана.

Играна: 45507

В момента: 0


Пасианс Бяла глава

nihilisto

Описание

Подредете картите от всички бои от Асо до Поп. Подреждайте картите от един цвят. Най-горната карта на всяка колона може да се мести на друга или в тестетата.Картите от една боя и подредени в правилен ред могат да бъдат местени на веднъж. Празните колони могат да бъдат запълвани с всяка карта или с поредни карти от една боя. Можете да отваряте само по една карта от тестето. Няма прераздаване.

Играна: 32815

В момента: 0


Пасианс веселия парк

vankizzle

Описание

В тази игра задачата е да възстановите подредбата в тестето. За целта трябва да събирате еднаквите по сила двойки карти. Колкото по-бързо завършите всяко едно подреждане, толкова повече точки ще получите.

Играна: 16908

В момента: 0


Пасианс в парка

vankizzle

Описание


Подредете всички карти като ги сортирате по двойки еднакви без значение техния свят, единствено по сила. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите в края на играта.

Играна: 19128

В момента: 0


Пасианс в цирка

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да подредите нелесния пасианс. Сортирайте картите като се ръководите от тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 20531

В момента: 0


Пасианс Галактическа одисея

vankizzle

Описание

Целта е да свалите всички карти от масата за игра. Впуснете се в тази галактическа одисея и вижте дали ще ви излязат подходящи карти.

Играна: 15073

В момента: 0


Пасианс Гарфилд

vankizzle

Описание

Помогнете на добре познатата котка Гарфилд да подреди цял пасианс. За целта трябва трябва да се съобразявате както с цвета, така и със силата на картите. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12658

В момента: 0


Пасианс Гиза

nihilisto

Описание

Стигнете до невероятната пирамида в Гиза. За целта трябва да премахнете всички карти от полето.

Играна: 3531

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!