Игри с карти | НовиНови игри


Хелоуин пасианс

hristinchet0

Описание

Подреждайте хелоуинския пасианс бързо, но и внимателни. Сортирайте картите като вземате предвид единствени тяхната сила. Може да слагате една върху друга само карти който са с една единица по-силни или по-слаби.

Играна: 27677

В момента: 0


Басра

nihilisto

Описание

Басра е странна, но същевременно интересна игра на карти. Изберете си тесте карти и се опитайте да победите противника.

Играна: 27271

В момента: 0


Карти битка

saske966

Описание

Йосемити червената брада ще играе коварно за това не се колебай. Слагай картите си така, че границата между твоята и неговата да е в твоя полза. Може нищо да не разбереш от това описание но ще схванеш веднага щом почнеш да играеш тази зарибяваща игричка.

Играна: 27252

В момента: 0


Воден пасианс

gabriel_sulis

Описание

Подредете подводния пасианс. Като за целта ще трябва да събирате по двойки като внимавате сборът на двойката трябва да е 13. Валето отговаря на 11 точки, дамата на 12, асото на 1 и попът е 13 точки, той се премахва сам.

Играна: 27035

В момента: 0


Древни пирамиди

nihilisto

Описание

Още един пасианс в който ще трябва да правите комбинации от карти. Общият им сбор да бъде 13. Опитайте се да изчистите всички карти от екрана.

Играна: 26932

В момента: 0


Клондайк пасианс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите правилно пасианса. За целта трябва да наредите всички карти, както по боя, така и по сила, като можете да използвате и бонусите полета. Колкото по-бързо изпълните условието, толкова повече точки ще съберете. Внимавайте да не изтече времето ви.

Играна: 26757

В момента: 0


Висока или ниска

vankizzle

Описание

На всяка ръка трябва да отгатнете дали долната карта е по-голяма или по-малка спрямо горната. Ако познаете ще получите точки със стойността на отгатнатата карта, ако не успеете, ще загубите толкова точки, както и един от опитите си. Внимавайте за червените карти, защото при загуба от такава ще ви се отнемат двойно повече точки.

Играна: 26369

В момента: 0


Цветен пасианс

nihilisto

Описание

Премахни всички карти от екрана. Слагай карта, която да е с едно число по-голяма или по-малка от показаната.

Играна: 26276

В момента: 0


Пасианса на съседа

gabriel_sulis

Описание

Чудили ли сте се какво прави съседа ви всяка вечер по толкова време на масата? Ето, че сега може да разберете, той просто реди пасианс. Помогнете му като подредите картите като се съобразявате с тяхната разцветка.

Играна: 26189

В момента: 0


Три върха

vankizzle

Описание

Избирай по-малката или по-голяма карта от показаната, докато премахнеш всички карти.

Играна: 25852

В момента: 0


Пасианс край брега

vankizzle

Описание

Подредете крайбрежния пасианс докато се наслаждавате на страхотни летни картинки. За подреждането на картите трябва да вземате предвид само тяхната сила, цветът е без значение.

Играна: 25108

В момента: 0


Пасианс трите върха

vankizzle

Описание

Помогнете на симпатичния планинар да спаси овена си. Задачата ви е да подредите пасианса. За целта поставяйте картите една върху друга, като се съобразявате единствено с тяхната сила.

Играна: 24798

В момента: 0


Хокей пасианс

houscheto

Описание


Забавлявай се докато редиш хокей пасианс! Целта на играта е да наредиш в четири цвята от А до К в оказаните места, като се съобразяваш със цвета и силата на картите. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 24576

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!