Игри с карти | НовиНови игри


Индийски солитер

nihilisto

Описание

Наредете пасианса! От всеки ред можете да местите само последната карта. Върху всяка карта може да слагате друга с една степен по-висока или по-ниска.

Играна: 34021

В момента: 0


Пасианса на Жасмин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на прекрасната принцеса Жасмин да подреди своя не лесен пасианс. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на всяка карта.

Играна: 34018

В момента: 0


6 по 6

nihilisto

Описание

Подредете всички карти в последователност. Можете да ги редувате по боя или не. Ако, се затрудните теглете карти от тестето.

Играна: 33556

В момента: 0


Пасианс Бяла глава

nihilisto

Описание

Подредете картите от всички бои от Асо до Поп. Подреждайте картите от един цвят. Най-горната карта на всяка колона може да се мести на друга или в тестетата.Картите от една боя и подредени в правилен ред могат да бъдат местени на веднъж. Празните колони могат да бъдат запълвани с всяка карта или с поредни карти от една боя. Можете да отваряте само по една карта от тестето. Няма прераздаване.

Играна: 32775

В момента: 0


Пасианс дует

vankizzle

Описание

Целта в играта е да премахнете всички карти. Комбинирайте двойки еднакви по стойност, независимо от цвета си карти, за да изчезнат. След като махнете горния ред карти, ще се отворят тези под тях.

Играна: 31942

В момента: 0


Слънчев солитер

vankizzle

Описание

Един интересен солитер. Поставайте на празните места, само карти, които са с една и съща стойност. Целта е да премахнете всички карти от дъската.

Играна: 31767

В момента: 0


Хамлет солитер

nihilisto

Описание

Увлекателен, но същевременно и труден пасианс. Опитайте се да подредите всички карти в последователност. От всеки ред може да местите само последната карта.

Играна: 30587

В момента: 0


Пасианс графити

Описание

В тази игра трябва да подреждате картите една върху друга. Целта е в края на играта да няма останали карти. При подредбата на картите има значение само силата им.

Играна: 30396

В момента: 0


Пасианса на победителите

vankizzle

Описание

Ако се чувствате истински победители то това е пасианс точно за вас. Подредете картите като се съобразите с тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите максимален брой точки.

Играна: 30247

В момента: 0


Карт мания

vankizzle

Описание

Подреждайте картите в последователност или в низходящ или във възходящ ред. Отворете и използвайте всички карти от екрана.

Играна: 29806

В момента: 0


Клондайк свободни клетки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти като се съобразявате с тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 28447

В момента: 0


Паяк пасианс 2

Описание

В тази игра трябва да подредите пасианса, като внимавате за цвета и силата на картите. В края на всяка ниво вие трябва да имате четири завършени колони от карти.

Играна: 28272

В момента: 0


Клондайк Пасианс

nihilisto

Описание

Страхотен Клондайк пасианс! Подредете картите като ги редувате черна-червена. Направете 4 кули подредени от асо до поп. Изчистете картите за най-кратко време.

Играна: 27572

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!