Игри с карти | НовиНови игри


Пирамида

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате възможност да подредите нестандартен пирамидален египетски пасианс.За целта трябва да събирате картите по сила с низходящ или възходящ ред. Боята не е от значение, но внимавайте, защото времето ви е ограничено.

Играна: 58523

В момента: 0


52 карти

nihilisto

Описание

Игра подобна на "Шерифски пасианс", но с различно разположение на картите. Вземете карта и сложете върху нея карта с един по-голям или по-малък номер.

Играна: 58495

В момента: 0


13 е Победител

nihilisto

Описание

Интересна пасианс игра. Целта е да събереш 13. Дамата се счита за 12, а попа и валето за 11. Освобождавай картите като получаваш 13.

Играна: 56780

В момента: 0


Голф пасианс

vankizzle

Описание


Участвайте в един нов Голф пасианс, където правилата са същите, но вариантите много и различни. Тук имате възможност да избирате вида на пасианса и неговата трудност, съобразно вашите възможности.

Играна: 55876

В момента: 0


Пасианс пирамида

vankizzle

Описание

Може да унищожавате карти единствено ако сборът им е 13. Дамата се счита за 12, Валето за 11, Асото за 1, а Поповете директно се елиминират тъй като се считат за 13 точки. Качвайте резултатите си на общия сайт, да видим кой е по-добър.

Играна: 53617

В момента: 0


Двоен пасианс

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите всички карти от двойния пасианс. Бъдете внимателни и се съобразявайте с цвета и силата на всяка карта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 53355

В момента: 0


Персийски пасианс

Описание

В тази игра трябва да редите картите по големина от високи към силни или обратното. Можете да редите карти само върху колодата от обърнати карти.

Играна: 50127

В момента: 0


Игра с карти

Описание

Целта на играта е да подредите всички карти по сила като започнете от най-високата и завършите с най-ниската карта и по цвят трябва да ги редувате черна, червена.

Играна: 49883

В момента: 0


Голф пасианс про

vankizzle

Описание

В тази игра седем редици карти и можете да играете само с най-горните от тях. Целта ви е да трупате картите на купчинка като всяка следваща трябва да е с една по висока или по ниска от предходната. В случай, че нямате ход може да сменяте картата.

Играна: 49679

В момента: 0


Солитер риболов

Описание

Хванете най-голямата риба, като премахнете всички карти от дъската. Целта е да поставите карта, която е с една единица по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 49291

В момента: 0


Зелен пасианс

vankizzle

Описание

Подредете един живописен зелен пасианс, докато се наслаждавате на красив и релаксиращ фон. Редете картите като имате предвид тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 48029

В момента: 0


Пасианс Бахами

nihilisto

Описание

Пасианс "Три върха" с релаксираща и променена визия. Прехвърлете се поне за малко на Бахмите и изчистете всички карти от екрана.

Играна: 45299

В момента: 0


Майстор на 3 върха

nihilisto

Описание

Разрушете трите върха! Поставяйте карта, която да е с една степен по-висока или по-ниска от показаната. Разполагате с две минути.

Играна: 44902

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

53 - 65 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!