Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс с три върха

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подреди малко по-сложен пасианс. Целта е да съберете всички карти като ги подреждате по низходящ или възходящ ред, като боята не е от значение. Можете да ползвате предоставените ви бонус карти, но внимавайте на края да не ви остане само една карта на масата.

Играна: 138783

В момента: 0


Кристален пасианс

nihilisto

Описание

Наредете пасианса! Подредете всички карти в последователност от поп до асо. Можете да слагате и карти от различни боя.

Играна: 138056

В момента: 2


Асото Пика

nihilisto

Описание

Вид интересен пасианс. Отворете и използвайте всички карти, като слагате с една по-висока или по-ниска степен върху картата до тестето.

Играна: 129274

В момента: 0


Пасианс пирамида

gabriel_sulis

Описание


Може да унищожавате карти единствено ако сборът им е 13. Дамата се счита за 12, Валето за 11, Асото за 1, а Поповете директно се елиминират тъй като се считат за 13 точки. Качвайте резултатите си на общия сайт, да видим кой е по-добър.

Играна: 117242

В момента: 0


Наполеонов пасианс 2

nihilisto

Описание

Вид "Наполеонов пасианс". Целта тук е да подредите всички карти от най-голямата до най-малката по боя. Ако, нямате ход, теглете карта от тестето.

Играна: 117239

В момента: 0


Пасианс за самураи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 117148

В момента: 1


Въздушен пасианс

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите целия въздушен пасианс. За целта ще трябва да се съобразявате със силата на всяка карта. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 116608

В момента: 1


Пасианса на Бомбай

vankizzle

Описание

Бомбай се нуждае от малко помощ, за да подреди един пасианс. Помогнете му и сложете всяка карта на правилното й място, като вземате предвид тяхната сила. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 111147

В момента: 0


Пасианс майстор

Описание

Изпробвайте своите умения в подреждането на картите от тази игра. Сортирайте ги като се съобразявате, както с тяхната сила, така и с техния цвят. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 110191

В момента: 0


101 Далматинци карти

vankizzle

Описание

Тестето от 52 карти е разделено наполовина по цвят. Играчът използва черните карти. Четирите карти пред теб, представляват, твоята ръка. Поставяйте карта с една единица по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 108386

В момента: 0


Голф солитер

vankizzle

Описание

Класически пасианс! Целта на играта е да премахнете всички карти от дъската. Поставяйте карта, която да е с една единица по-голяма или по-малко от показаната.

Играна: 91380

В момента: 0


Пасианс Самурай

nihilisto

Описание

Опитайте се да разгадаеш мистиката на този древен пасианс, който се предава само от самураи на самураи.

Играна: 87253

В момента: 0


Пасианс

nihilisto

Описание

Подредете картите от Асо до Поп или от Поп до Асо. Подредете картите във възходящ или низходящ ред в зависимост кое е по-удобно. Можете да поставите Поп върху Асо ако е необходимо. Най-горната карта на всяка колона може да се премести на друга. Картите могат да се местят само една по една. Празните колони могат да се запълнят с която и да е карта. Няма прераздаване на картите.

Играна: 83273

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!