Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс-Полумесец

Petia_r_s

Описание

Където стоят поповете,там слагайте карти със съответната боя в обратен ред(надолу),а където са асата-на горе.Останалите карти също може да си ги подреждате по големина."Hint" е за показване на ход,а "shuffle"- за разбъркване на картите.

Играна: 310196

В момента: 0


Невероятен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасинса от карти. За целта трябва да вземете под внимание единствено силата на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 285373

В момента: 0


Пирамида солитер

vankizzle

Описание

Разрушете пирамидата като намерите карти, чийто сбор да прави 13. Поповете директно се елиминират, тъй като се считат за 13 точки, дамата е 12, валето 11.

Играна: 265793

В момента: 0


Пасианс свободен изход

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да наредите всички карти от пасианса на една купчинка. За целта редете картите с една по-висока или една по-ниска от показаната ви долу, бойте няма значение.

Играна: 228026

В момента: 0


Пасианс

valentin_detelinov

Описание

Подредете картите по колоните в низходящ ред, редувайки ги по цветове. След това ги отделете в 4 отделни купчинки, според боята им.

Играна: 197328

В момента: 1


Шест върха солитер

rzn1986

Описание

Игра, която е базирана на солитер "Три върха". Целта е да разрушите кулите от карти, като поставяте карта, която да е с една единица по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 192669

В момента: 1


Кралски пасианс

nihilisto

Описание

В кралския двор се играе само един вид пасианс. Целта е да подредите картите в четирите колони от асо до поп. На игралното поле е обратно.

Играна: 188753

В момента: 0


Пасианс четиридесетте крадци

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на четиридесетте крадци да наредят пасианса и да отворят вратата на съкровищницата. За целта сортирайте всички карти като взимате предвид, както боята, така и силата им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 185696

В момента: 0


Едно

nihilisto

Описание

Победи противниците си като свършиш картите си преди тях. Слагайте карта със същият цвят или със същият номер. Ако, нямате теглете от тестето.

Играна: 180938

В момента: 0


Арабски солитер

vankizzle

Описание

Целта на играта е много лесна да отворите всички карти, преди да се стигне до края на тестето. Подреждайте ги по последователност.

Играна: 161780

В момента: 0


Вълнуващ солитер

nihilisto

Описание

Пасианс само за майстори! Опитайте се да подредите картите в последователност на всеки ред като започнете от 2. На празните места може да слагате само карти, които са с една степен по-висока от показаната и ако са от същата боя.

Играна: 157441

В момента: 0


Всички в едно пасианс

Описание

В този пасианс трябва да редите картите както по големина така и по бой. Всеки куб трябва да започва с асо и да завършва с поп, за да може играта да е завършена.

Играна: 155312

В момента: 0


Пасианс Асо пика

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички карти от пасианса и да ги наредите в колодата при другите карти. Сортирайте картите по сила без значение тяхната боя. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 141982

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!