Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс-Полумесец

Petia_r_s

Описание

Където стоят поповете,там слагайте карти със съответната боя в обратен ред(надолу),а където са асата-на горе.Останалите карти също може да си ги подреждате по големина."Hint" е за показване на ход,а "shuffle"- за разбъркване на картите.

Играна: 303880

В момента: 1


Невероятен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасинса от карти. За целта трябва да вземете под внимание единствено силата на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 269329

В момента: 4


Пирамида солитер

vankizzle

Описание

Разрушете пирамидата като намерите карти, чийто сбор да прави 13. Поповете директно се елиминират, тъй като се считат за 13 точки, дамата е 12, валето 11.

Играна: 260967

В момента: 1


Пасианс свободен изход

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да наредите всички карти от пасианса на една купчинка. За целта редете картите с една по-висока или една по-ниска от показаната ви долу, бойте няма значение.

Играна: 213751

В момента: 3


Кралски пасианс

nihilisto

Описание

В кралския двор се играе само един вид пасианс. Целта е да подредите картите в четирите колони от асо до поп. На игралното поле е обратно.

Играна: 184053

В момента: 1


Шест върха солитер

rzn1986

Описание

Игра, която е базирана на солитер "Три върха". Целта е да разрушите кулите от карти, като поставяте карта, която да е с една единица по-висока или по-ниска от показаната.

Играна: 183899

В момента: 0


Едно

nihilisto

Описание

Победи противниците си като свършиш картите си преди тях. Слагайте карта със същият цвят или със същият номер. Ако, нямате теглете от тестето.

Играна: 179015

В момента: 1


Пасианс четиридесетте крадци

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на четиридесетте крадци да наредят пасианса и да отворят вратата на съкровищницата. За целта сортирайте всички карти като взимате предвид, както боята, така и силата им. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 175675

В момента: 2


Арабски солитер

vankizzle

Описание

Целта на играта е много лесна да отворите всички карти, преди да се стигне до края на тестето. Подреждайте ги по последователност.

Играна: 159985

В момента: 0


Пасианс

valentin_detelinov

Описание

Подредете картите по колоните в низходящ ред, редувайки ги по цветове. След това ги отделете в 4 отделни купчинки, според боята им.

Играна: 157614

В момента: 5


Вълнуващ солитер

nihilisto

Описание

Пасианс само за майстори! Опитайте се да подредите картите в последователност на всеки ред като започнете от 2. На празните места може да слагате само карти, които са с една степен по-висока от показаната и ако са от същата боя.

Играна: 153407

В момента: 0


Всички в едно пасианс

Описание

В този пасианс трябва да редите картите както по големина така и по бой. Всеки куб трябва да започва с асо и да завършва с поп, за да може играта да е завършена.

Играна: 152809

В момента: 0


Кристален пасианс

nihilisto

Описание

Наредете пасианса! Подредете всички карти в последователност от поп до асо. Можете да слагате и карти от различни боя.

Играна: 134767

В момента: 2


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!