Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс Три върха с котенца

vankizzle

Описание

Три върха е класически вариант на пасианс игрите. Целта е да премахнете всички карти от игралното поле, премествайки ги в тестето. Там могат да бъдат слагани карти със стойност една по-висока или една по-ниска от последната. Например ако върху основата има карта 5, върху нея могат да бъдат поставени 4 или 6. Когато не можете да сложите карта върху тестето, изтегнете нова такава от него, върху която да редите.

Играна: 21475

В момента: 0


Класически покер

vankizzle

Описание

Всеки от играчите получава по пет карти, след което решава дали да играе. След това може да смените някоя от тези пет, като изберете от една до четири сред тях. Когато получи картите решава дали да залага, пасува или откаже ръцете. Залозите приключват, когато са изравнени и печели човека с най-силна комбинация от петте му карти.

Играна: 16377

В момента: 0


Покер безумие

vankizzle

Описание

Използвайки картите в игралното поле - създайте колкото се може повече покер комбинации като свързвате пет съседни карти. Колко бързо ще съумеете да видите най-силните комбинации в рамките на времето с което разполагате и какъв резултат ще постигнете?

Играна: 8918

В момента: 0


Висока или ниска

vankizzle

Описание

На всяка ръка трябва да отгатнете дали долната карта е по-голяма или по-малка спрямо горната. Ако познаете ще получите точки със стойността на отгатнатата карта, ако не успеете, ще загубите толкова точки, както и един от опитите си. Внимавайте за червените карти, защото при загуба от такава ще ви се отнемат двойно повече точки.

Играна: 26409

В момента: 0


Пасианс дует

vankizzle

Описание

Целта в играта е да премахнете всички карти. Комбинирайте двойки еднакви по стойност, независимо от цвета си карти, за да изчезнат. След като махнете горния ред карти, ще се отворят тези под тях.

Играна: 32046

В момента: 0


Голф пасианс Първа любов

vankizzle

Описание

Пуснете си една от трите разновидности на голф пасианса. Играе се като стандартен такъв, с три дребни разновидности. В "Стриктния" Асото е най-ниската карта и никоя не може да бъде сложена над Поп. В "Нормалния" Асото отново е най-ниска, но над Поп може да се сложи само Дама. В третата - "Релаксиращ" Асото може да играе ролята на най-ниска и най висока, като то, заедно с Дама може да бъде сложено над Поп.

Играна: 18070

В момента: 0


Пасианс кула

vankizzle

Описание

Целта ви е да премахнете всички карти от игралното поле. Трябва да посочвате по-голямата или по-малката по сила карта от тази върху която ще редите. Върху "дивите" карти може да слагате всякаква. Асото играе като най-силната и най-слаба карта, което значи че върху него могат да се слагат както Поп, така и Двойка.

Играна: 40109

В момента: 1


Пасианс

valentin_detelinov

Описание

Подредете картите по колоните в низходящ ред, редувайки ги по цветове. След това ги отделете в 4 отделни купчинки, според боята им.

Играна: 197201

В момента: 4


Чу Да Ди

vankizzle

Описание


В тази много популярна китайска игра с 52 карти ще се нуждаете от късмет и умения, за да победите. Целта ви е да премахнете първи всички карти в ръката си. За целта трябва да ги хвърляте, като следвате поредността на картите. Ако се затруднявате използвайте бутона "Tips".

Играна: 21615

В момента: 0


Фермерски пасианс

vankizzle

Описание

Комбинирайте 2 или повече карти, за да направите сбор със стойност 11. Целта е да махнете всички карти от масата. При изтичане на времето отворена карта от тестето се качва на масата, както и ако има 2 отворени и ви трябва 3-та.

Играна: 19741

В момента: 0


Пасианс Галактическа одисея

vankizzle

Описание

Целта е да свалите всички карти от масата за игра. Впуснете се в тази галактическа одисея и вижте дали ще ви излязат подходящи карти.

Играна: 15067

В момента: 0


Три върха солитер

vankizzle

Описание

Разрушете трите кули от карти! Поставяйте карта в колоната, която е с една степен по-голяма или по-малка от показана.

Играна: 42997

В момента: 0


Къща от карти

vankizzle

Описание

Направете си къща от карти! Всеки играч има по 6 карти, целта е да сложите на масата карта, която да е по-висока от тази на опонента ви.

Играна: 14030

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!