Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс графити

Описание

В тази игра трябва да подреждате картите една върху друга. Целта е в края на играта да няма останали карти. При подредбата на картите има значение само силата им.

Играна: 30987

В момента: 0


Пасианс

Описание

В тази игра трябва да подредите картите като се съобразите с тяхната сила и цвят. Всяка колона трябва да започва от поп и да завършва с двойка, като картите се редуват черна, червена. Асата се трупат на четирите празни полета в горната част на пасианса.

Играна: 12375

В момента: 0


Животински пасианс

Описание

В тази игра трябва да събирате картите от животинския пасианс на купчинката. Можете да слагате карта ако е с една нагоре или една надолу по сила от показаната в долната част от екрана.

Играна: 36906

В момента: 0


Паяк пасианс 2

Описание

В тази игра трябва да подредите пасианса, като внимавате за цвета и силата на картите. В края на всяка ниво вие трябва да имате четири завършени колони от карти.

Играна: 29041

В момента: 0


Игра с карти

Описание

Целта на играта е да подредите всички карти по сила като започнете от най-високата и завършите с най-ниската карта и по цвят трябва да ги редувате черна, червена.

Играна: 50528

В момента: 0


Спектромансер

Описание

В тази онлайн фентъзи игра с карти, играчите участват в магически дуел срещу други магове като използват различни заклинания за да призовават същества. Всеки магьосник използва пет магически елементи по време на дуела - огън, вода, въздух и земя, петия елемент е свързан с конкретния туп магьосник.

Играна: 11844

В момента: 0


До последен камък

Описание

В тази игра трябва да стройте пирамиди с картите с който разполагате в тестето. За целта можете да сложите една карта само ако е по-голяма или равна на едната от 2те под нея и също така е по-малка или равна на другата.

Играна: 16158

В момента: 0


Всички в едно пасианс

Описание

В този пасианс трябва да редите картите както по големина така и по бой. Всеки куб трябва да започва с асо и да завършва с поп, за да може играта да е завършена.

Играна: 155261

В момента: 1


Персийски пасианс

Описание

В тази игра трябва да редите картите по големина от високи към силни или обратното. Можете да редите карти само върху колодата от обърнати карти.

Играна: 50271

В момента: 0


Див Запад пасианс

Описание

Подредете целия пасианс за краткото време, с което разполагате. Картите трябва да се подреждат по сила и по цветове.

Играна: 20612

В момента: 0


Пасианс последен шпионин

leiks

Описание

Събирайте картите по двойки без значение от боята им. Ако нямате две еднакви карти можете да прехвърляте картите от тестето докато не намерите такива.

Играна: 16414

В момента: 0


Пасианс сирене

vankizzle

Описание

Всички карти са разположени в осем колони с лицата напред. Целта ви е да ги подредите по цветове с нарастваща сила в четирите полета, намиращи се в горният десен ъгъл. Можете да използвате четирите полета в горният ляв ъгъл, за карти от колоните, като във всяко поле може да се намира само една карта.

Играна: 16404

В момента: 0


Покер квадрат

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се опитате да направите колкото се може повече комбинации от карти, отговарящи на ръце във покера, като разполагате картите в поле с размери 5 на 5 позиции. За всяка комбинация ще получавате определени точки. В същото време, в съседното поле компютъра ще се опита да направи същото. Всеки от двамата започва с 30 долара, като победителя ще получава толкова от противника, колкото е разликата в точките им.

Играна: 14058

В момента: 0


Първа Предишна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна

66 - 78 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!