Игри с карти | НовиНови игри


Пасианса на победителите

vankizzle

Описание

Ако се чувствате истински победители то това е пасианс точно за вас. Подредете картите като се съобразите с тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите максимален брой точки.

Играна: 30919

В момента: 0


Коледен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра всички любители на пасиансите ще могат да се насладят на празника и любимия си тип игри едновременно. Подредете коледния пасианс като се съобразявате с силата и боята на картите.

Играна: 82800

В момента: 1


Бакуган пасианс

vankizzle

Описание

Любимите ви бакуган войни са изправени пред ново предизвикателство, те трябва да подредят цял пасианс. Помогнете им в тази нелека задача като се съобразяване със силата и цвета на всяка карта.

Играна: 20542

В момента: 0


Магически пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите магическия пасианс, колкото се може по-бързо и точки. За целта се съобразявайте със цвета и силата на всяка карта.

Играна: 18455

В момента: 0


Пасианс костенурките нинджа

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите обикновен пасианс. За целта трябва да наредите всички карти по сила, като започнете от асото и завършите с поп. Внимавайте, защото имате ограничен брой пъти да използвате бонус картите.

Играна: 12975

В момента: 0


Слънчевият остров

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от все по сложни пасианси. За целта трябва да събирате картите по двойки от една и съща сила. внимавайте, защото можете да теглите карти от тестето ограничен брой пъти.

Играна: 18773

В момента: 0


Пасианс на щастливия плаж

vankizzle

Описание

Подредете целия пасианс на щастливия плаж. Сортирайте разпръснатите карти като вземете под внимание само тяхната сила. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите в края на нивото.

Играна: 38716

В момента: 2


Хокеен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да подредите картите от пасианса. За целта ще трябва да се съобразите както с техния цвят, така и със силата им. Бъдете максимално бързи, защото имате ограничен интервал от време.

Играна: 9656

В момента: 0


Пасианс пътуване към звездите

vankizzle

Описание

Поемете на път в необятния космос. Единственото, което трябва да направите е да подредите различните пасианси като подреждате картите по сила. Бъдете максимално бързи, защото имате ограничен интервал от време.

Играна: 13308

В момента: 0


Пасианса на Дора

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Дора да подреди своя пасианс. За целта сортирайте картите като имате предвид тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо подредите целия пасианс, толкова повече точки ще получите.

Играна: 15529

В момента: 0


Пасианс в парка

vankizzle

Описание


Подредете всички карти като ги сортирате по двойки еднакви без значение техния свят, единствено по сила. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите в края на играта.

Играна: 18946

В момента: 0


Голф пасианс

vankizzle

Описание


Участвайте в един нов Голф пасианс, където правилата са същите, но вариантите много и различни. Тук имате възможност да избирате вида на пасианса и неговата трудност, съобразно вашите възможности.

Играна: 56375

В момента: 0


Пасианс в цирка

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да подредите нелесния пасианс. Сортирайте картите като се ръководите от тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 20274

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!