Игри с карти | НовиНови игри


Шерифски пасианс

nihilisto

Описание

Страхотна игра пасианс. Никак не е лесен и ще изпитате истинско удоволствие, ако минете всички нива. Наддавай или сваляй със слагане върху основната карта с една по-ниска или по-висока по ранг карта.

Играна: 17207

В момента: 0


Бързият Марвин

nihilisto

Описание

Мести картите по-бързо от опонента ти. Поставяй поредни карти, които да са по-големи или по-малки от тези в средата. Победител е този, който пръв свърши картите си.

Играна: 3719

В момента: 0


Пасианс пирамида

vankizzle

Описание

Може да унищожавате карти единствено ако сборът им е 13. Дамата се счита за 12, Валето за 11, Асото за 1, а Поповете директно се елиминират тъй като се считат за 13 точки. Качвайте резултатите си на общия сайт, да видим кой е по-добър.

Играна: 53912

В момента: 0


Пасианс Самурай

nihilisto

Описание

Опитайте се да разгадаеш мистиката на този древен пасианс, който се предава само от самураи на самураи.

Играна: 84914

В момента: 0


Пасианс

vankizzle

Описание

Класически пасианс! Припомнете си доброто старо време като подредите картите по големина и ги редувате черна-червена или обратно.

Играна: 17499

В момента: 0


Мото пасианс

nihilisto

Описание

Игра, която съчетава идеално мотокрос и карти. За спечелите състезанието трябва да свършат всички карти на масата. За да стане това слагайте поредна карта, която е по-голяма или по-малка от вашата.

Играна: 1601

В момента: 0


Пасианс Бяла глава

nihilisto

Описание

Подредете картите от всички бои от Асо до Поп. Подреждайте картите от един цвят. Най-горната карта на всяка колона може да се мести на друга или в тестетата.Картите от една боя и подредени в правилен ред могат да бъдат местени на веднъж. Празните колони могат да бъдат запълвани с всяка карта или с поредни карти от една боя. Можете да отваряте само по една карта от тестето. Няма прераздаване.

Играна: 32808

В момента: 0


Пасианс

nihilisto

Описание

Подредете картите от Асо до Поп или от Поп до Асо. Подредете картите във възходящ или низходящ ред в зависимост кое е по-удобно. Можете да поставите Поп върху Асо ако е необходимо. Най-горната карта на всяка колона може да се премести на друга. Картите могат да се местят само една по една. Празните колони могат да се запълнят с която и да е карта. Няма прераздаване на картите.

Играна: 83055

В момента: 0


Клондайк солитер

pokco_marti

Описание

Класически солитер в който трябва да подредите картите по големина от най-голямата до най-малката, като редувате боите черна - червена и обратно.

Играна: 6224

В момента: 0


Истински солитер

vankizzle

Описание

Играйте на класически пасианс! Подреждайте картите в последователност като ги редувате черна-червена или обратното.

Играна: 12832

В момента: 0


Морски карти

vankizzle

Описание

Свърши своите карти преди опонента си, за да спечелиш. За целта трябва да слагате карта със същият цвят или номер. Ако нямате възможен ход, теглете карта от тестето в центъра.

Играна: 9453

В момента: 0


Комбо карти

vankizzle

Описание

Направете най-добрата комбинация от три еднакви или три последователни карти. За всяка правилна комбинация печелите време и точки.

Играна: 5211

В момента: 0


Покер джонг

vankizzle

Описание

Поставете още 4 карти, така че да се получи най-силната покер ръка и да спечелите възможно най-много пари. Играе се докато се свършат всички карти на масата.

Играна: 13807

В момента: 0


Първа Предишна 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Следваща Последна

248 - 260 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!