Игри с карти | НовиНови игри


Пасианса на Спайдърмен

vankizzle

Описание

Спайдърмен може да е велик супер герой, но когато нещата опрат до подреждането на прост пасианс, той се нуждае от помощ. Подредете картите като имате предвид тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 19925

В момента: 0


Магьосници

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да победите противникът си на една древна магическа игра с карти. На всяка карта е отбелязано какво прави, когато я хвърлите. Бъдете внимателни и не позволявайте на никой да ви надиграе.

Играна: 6060

В момента: 0


Заложи на следващата карта

vankizzle

Описание


Имате възможност да играете нов вид игра на карти. Задачата ви е да познаете, каква е следващата карта от тестето. Единственото нещо, което трябва да направите е да заложите дали тя е по-голяма, или по-малка от предишната.

Играна: 8915

В момента: 0


Пасианс с прасетата на Пепа

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Пепа да подреди своя пасианс с прасета. Сортирайте картите като се съобразявате с силата и цвета на всяка карта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12399

В момента: 0


Казино 21 точки

vankizzle

Описание

Изпробвайте своя късмет на масата за Black Jack. Задачата ви е да съберете 21 точки без да прехвърляте тази бройка. Бъдете внимателни и не прекалявайте с картите по-добре под 21 точки отколкото над.

Играна: 7344

В момента: 0


Пасианс пирамида Азтек

hristinchet0

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички карти. За целта трябва да ги събирате по двойки, образуващи сбор от 13. Картите с тази стойност се премахват без да се групират с други.

Играна: 77401

В момента: 0


Хелоуин пасианс

hristinchet0

Описание

Подреждайте хелоуинския пасианс бързо, но и внимателни. Сортирайте картите като вземате предвид единствени тяхната сила. Може да слагате една върху друга само карти който са с една единица по-силни или по-слаби.

Играна: 27945

В момента: 0


Пасианс на летището

vankizzle

Описание


Седели ли сте на летището с часове, умиращи от скука. ако отговора ви е да, ето ви идея за убиване на време. Наредете пасианса, като събирате картите по боя и сила. Внимавайте защото бонус картите си имат своя край.

Играна: 78798

В момента: 1


Пасианс край брега

vankizzle

Описание

Подредете крайбрежния пасианс докато се наслаждавате на страхотни летни картинки. За подреждането на картите трябва да вземате предвид само тяхната сила, цветът е без значение.

Играна: 25343

В момента: 0


Пасианс с три върха

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подреди малко по-сложен пасианс. Целта е да съберете всички карти като ги подреждате по низходящ или възходящ ред, като боята не е от значение. Можете да ползвате предоставените ви бонус карти, но внимавайте на края да не ви остане само една карта на масата.

Играна: 139816

В момента: 2


Воден пасианс

gabriel_sulis

Описание

Подредете подводния пасианс. Като за целта ще трябва да събирате по двойки като внимавате сборът на двойката трябва да е 13. Валето отговаря на 11 точки, дамата на 12, асото на 1 и попът е 13 точки, той се премахва сам.

Играна: 27571

В момента: 0


Пирамида

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате възможност да подредите нестандартен пирамидален египетски пасианс.За целта трябва да събирате картите по сила с низходящ или възходящ ред. Боята не е от значение, но внимавайте, защото времето ви е ограничено.

Играна: 59216

В момента: 1


Пасианс Гарфилд

vankizzle

Описание

Помогнете на добре познатата котка Гарфилд да подреди цял пасианс. За целта трябва трябва да се съобразявате както с цвета, така и със силата на картите. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12658

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!