Игри от филми | НовиНови игри


Мулан стрелец

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Мулан да се превърне в един истински професионалист със стрелите и лъка. За целта вие може да упражнявате уменията си като сваляте движещи се балони.

Играна: 3806

В момента: 0


Разбивачът Ралф

Описание


След разбивачът Ралф не остава нищо здраво. Помогнете на хората като възстановите домовете им от поразиите на Ралф. Бъдете изключително внимателни докато ремонтирате сградите, защото злодея все още е там.

Играна: 51823

В момента: 0


Brave activity

Описание


Играта се състои от четири части, всяка от които е самостоятелна и различна по вид. Първата е тип "Открийте разликите", втората забавна игра е добре познатата ни от улицата "Тука има тука няма". Третата част е игра за памет, в която трябва да се маркират еднаквите карти. Последната четвърта част препраща потребителя към PDF файл, от който могат да се изтеглят картинки за оцветяване.

Играна: 17234

В момента: 0


Играна: 13889

В момента: 0


Рекорд: 63965 на miamiheat | Класация

Чък за късмет намери числата

elitooo666

Описание

В тази игра имате сцена от филма "Чък за късмет" и в нея са добавени числата от 1 до 25. Намерете къде са и цъкнете върху тях за да ги премахнете.

Играна: 22122

В момента: 0


Открий буквите

elitooo666

Описание

Имате снимана една от сцените във филма Последен изход. Вашата работа е да намерите скритите букви, който са навсякъде по картинката.

Играна: 16932

В момента: 0


Бен 10

vankizzle

Описание

Още едно прикючение с Бен 10. Целта на играта е да съберете възможно най-голямо количество извънземни топки избягвайки препятствията по пътя си.

Играна: 17523

В момента: 0


Бен 10 Сноуборд

vankizzle

Описание

Още едно вълнуващо приключение с Бен 10. Спуснете се по склона на планината с вашият сноуборд събирайки бонусите по пътя си и финиширайте с максимален брой точки.

Играна: 15173

В момента: 0


Приключенията с лодка на Спонджбоб

vankizzle

Описание

Вижте какви нови приключения очакват любимият на хиляди деца Спонджбоб. Той отново е поел на пътешествие с лодката си и има нужда от вашата помощ, за да преодолее препятствията по пътя. С всяко следващо ниво терена ще изисква се по-големи умения.

Играна: 15473

В момента: 0


Спонджбоб рефлекси

vankizzle

Описание

Тествайте скоростта на рефлексите си. Натиснете стрелката нагоре, ако картинките с приятели на Спонджбоб са еднакви и стрелката надолу, ако са различни. За да преминете нивото, трябва да натиснете правилният бутон на определено количество снимки, преди времето да изтече. Имате право на до три грешки.

Играна: 6053

В момента: 0


Зеленият Фенер тренировъчен лагер

vankizzle

Описание

Тренирайте Хал Джордан, увеличавайки неговата воля и смелост, като го изправите в двубой със съществата, които създавате. С всяко следващо ниво на уменията му, ще отключвате нови възможности за създаване на същества.

Играна: 19033

В момента: 0


Локомотивът Томас

vankizzle

Описание

Опитайте се да познаете кой герой от анимационният сериал "Локомотивът Томас", се крие зад пяната. Ако отгатнете от първият път - ще продължите играта, ако не - почвате от начало.

Играна: 9654

В момента: 0


Кунг Фу Панда 2 Откаченият шофьор

vankizzle

Описание

Помогне на Кунг фу пандата да премине възможно най-бързо през нивата и събирайки всички бонуси от тях, управлявайки чудноватото си превозно средство.

Играна: 15163

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 507


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!