Анимация | НовиНови игри


Летни бижута

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото се може повече от летните бижута. За целта трябва да прекарате линия през поредица от еднакви бижута. Колкото повече събирате наведнъж, толкова повече точки печелите от тях.

Играна: 5442

В момента: 0


Съня на прасето

smileygamer

Описание

В тази интересна и увлекателна игра задачата ви е да помогнете на едно симпатично прасенце да оцелее в своя сън. За целта избягвайте опасностите в небето и събирайте различните видове бонуси.

Играна: 2812

В момента: 0


Котка срещу мишка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да надвиете противника си, като участвате в битката на Том срещу Джери. За целта трябва да покажете точността си и да уцелите противника си с различни предмети. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще направите.

Играна: 10629

В момента: 0


Приключението на Мики Маус 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Мики Маус и неговите приятели да изпълнят мисията си и да се приберат вкъщи. Внимавайте с различните предизвикателства по пътя си и не забравяйте да събирате предоставените ви бонуси.

Играна: 4163

В момента: 0


Бен Тен - магическо приключение

vankizzle

Описание


Преживейте едно незабравимо приключение с Бен Тен. За целта трябва да му помогнете да премине мисията си, като постройте специален път, стигащ до ключа на нивото. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5268

В момента: 0


Спайдърмен спасява ядосаните пилета

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спайдърмен да спаси ядосаните пилета. За целта ще преминете през различни предизвикателства, от които трябва много да се пазите.

Играна: 3887

В момента: 0


Покемон ловува

vankizzle

Описание


Влезте в света на Покемон и му помогнете да се нахрани, като ловувате с него. За целта трябва да премахнете всички цветни звездички, като ги събирате по три или повече от цвят. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите. 

Играна: 2723

В момента: 0


Спондж Боб яде плодове

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спондж Боб да се нахрани. За целта трябва да преведете  по правилния път всички плодове, за да стигнат до него. Не забравяйте да събирате бонусите по пътя си.

Играна: 4005

В момента: 0


Спондж Боб яде курабийки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спондж Боб да се нахрани. За целта трябва да маркирате възможно най-голямо количество от вкусната курабийка, за да може Спондж Боб да я изяде.

Играна: 2827

В момента: 0


Скокът на откачената топка

smileygamer

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на щастливата топка да се прибере вкъщи. За целта трябва да премине през безброй препятствия по пътя си, като не забравяйте да взимате дадените ви бонусите. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7039

В момента: 0


Катеричката и жълъда

vankizzle

Описание


Влезте в света на ледената епоха и помогнете на катеричката да стигне до своето жълътче. За целта използвайте бумеранга, за да го насочва и предпазва от ледниците. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2902

В момента: 0


Аниматор срещу анимация

monk1900

Описание

В тази игра избираш дали да бъдеш аниматора или анимацията и се сражаваш с противника.

Играна: 13492

В момента: 0


Флаш Дуум

ppetar4oo

Описание

Пресъздаване на една от първите класически 3D игри.

Играна: 7491

В момента: 0


1 2 3 4 5 Следваща Последна

1 - 13 от 54


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!