Екшън игри | НовиНови игри


Яростна стрелка

jonass

Описание

В тази игра трябва да направляваш черното топче така, че то да стигне до черната дупка, управлението става като местиш жълтите стрелки.

Играна: 689

В момента: 0


Яростни криле Презареждане 2

vankizzle

Описание

Изпълнете бойните мисии, на които сте изпратен, използвайки изтребителите на флота. Защитете самолетоносача си от вражеските самолети. След като изпълните мисиите се завърнете обратно на него.

Играна: 2369

В момента: 0


Яростните птици и прасетата

vankizzle

Описание

Яростните птици имат нужда от вашата помощ - прасетата са откраднали яйцата им и те трябва да си ги върнат преди да е станало късно. Кликайте върху птицата - за да контролирате полета й съберете яйцата, като избягвате досега с прасетата.

Играна: 3481

В момента: 0


Яростни удари

vankizzle

Описание

Стик се бори винаги в името на справедливостта. Помогнете му и този път да победи всички рушители на реда и да ги накаже подобаващо.

Играна: 559

В момента: 0


Яростни фигури

nihilisto

Описание

Ще можете ли да съберете нужните точки, чрез верижната реакция, която следва след като кликнете върху фигурките?

Играна: 335

В момента: 0


Яростта на Арнолд

vankizzle

Описание

Арнолд Шварценегер с тъга си спомня за добрите стари времена в Холивуд, когато той взривяваше и убиваше наред. Помогнете му да се върне в тях като се справи с враговете си в 4 от най-известните му филми: "Командо", "Хищникът", "Зов за завръщане" и "Терминатор".

Играна: 1271

В момента: 0


Ято гълъби

vankizzle

Описание

Едно малко момиче е загубила най-добрият си приятел. Помогнете и да си го върне като го намери. Използвайте гълъбите, за да полетите високо.

Играна: 3087

В момента: 0


Ято птици

Petia_r_s

Описание

Целта е да съберете определен брой малки птички. Пазете се от облаците, защото отнемат по 1 птичка и събирайте останалите неща, които падат.

Играна: 4812

В момента: 0


Яхтата на Поли

vankizzle

Описание

Поли е запален еколог и използва всеки удобен момент, за да почисти залива от боклуците в него. Помогнете й да събере колкото се може повече от тях, внимавайки да не разбиете красивата й яхта в скалите.

Играна: 924

В момента: 0


Първа Предишна 611 612 613 614 615 616 617 618 619

8035 - 8044 от 8044


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!