Екшън игри | НовиНови игри


Ядосани момичета

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните момичета да се отърват от всички бандите на всяко едно ниво. Целете се точно и пестете муниции, защото те ви носят допълнителни точки.

Играна: 1477

В момента: 0


Ядосани патици бомбардировач 4

vankizzle

Описание

В тази игра ядосаните патици се нуждаят от помощта ви, за да премахнат своите вечни врагове.Използвайте оръдието и изстрелвайте патиците, така че с минимален брой да премахнете всички мишени.

Играна: 2699

В момента: 0


Ядосани патици в космоса

vankizzle

Описание

Ядосаните патки са способни на всичко и са готови да гонят враговете си навсякъде в пространството. Помогнете им да свалят всичките си цели с минимален брой изстрели. Разполагате с 5 различни по умения патици.

Играна: 2386

В момента: 0


Ядосани пилета ракети

vankizzle

Описание

Тази игра е малко по различна от поредицата. Тук пилетата не се изстрелват от гигантска прашка. Вие ги управлявате и не трябва да забавяте или да спирате.

Играна: 4184

В момента: 0


Ядосани пирати

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пирата да премине през всички препятствия по пътя си. Целта ми е огромно съкровище в края на картата, но преди да се домогне до него ще трябва да премине през множество битки с конкурентни кораби.

Играна: 1854

В момента: 0


Ядосани птици баланс

vankizzle

Описание

В тази задачата ви е пазите баланс и да не позволявате някоя от ядосаните птици да падне от платформата. Наклонявайте платформата, за да премахвате зелените прасета.

Играна: 3309

В момента: 0


Ядосани птици бомбардировач

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните птици да се справят с поредните си врагове. Използвайте оръдието и изстрелвайте птиците по такъв начин, че с минимален брой да премахнете всички врагове. Събирайте бонусите за повече точки.

Играна: 3880

В момента: 0


Ядосани птици в гората

vankizzle

Описание

Ядосаните птици ще гонят злите прасена независимо това къде ще бягат те. Помогнете на птиците в новата им битка с прасетата. С колкото по малък брой изстреляни птици се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2700

В момента: 0


Ядосани птици великото меле

vankizzle

Описание

Едно по различно предложение от известната поредица "Ядосани птици", В него целта ви е същата да помогнете на птиците, като се отървете от враговете им, но начина е малко по-различен. Унищожавайте всеки враг и събирайте бонусите.

Играна: 1929

В момента: 0


Ядосани птици в космоса

vankizzle

Описание

Ядосаните птици завладяват и космическото пространство. Помогнете на пернатите ни приятели да се отърват от така омразните им прасете. С колкото по-малко изстреляни птици се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 6474

В момента: 0


Ядосани птици карамбол

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните птици да бутнат всички прасета от платформите им. Разполагате с 5 различни по умения птици. Всеки изстрел ви отнема точки, но всяко свалено прасе ви дава такива, целта ви е да изкарате максимално количество точки от всяко ниво.

Играна: 4189

В момента: 0


Ядосани птици карамбол 2

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да унищожите или бутнете прасетата от всяко ниво. Разполагате се 5 различни по умения птици, който отключвате постепенно в процеса на играта. Целете се точно и пестете изстрелите, за да изкарвате повече точки.

Играна: 1805

В момента: 0


Ядосани птици карамбол 3

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на ядосани птици да си открият половинки. За целта ги изстрелвайте с гигантската прашка и събирайте женските птици от всяко едно ниво.

Играна: 3663

В момента: 0


Първа Предишна 610 611 612 613 614 615 616 617 618 Следваща Последна

7970 - 7982 от 8044


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!