5-та Световна война

Препоръчай на приятел

5-та Световна война

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=73

Откажи

Прегледана: 23671

Ако си падаш ли си по военни игри и една от силнитети страни е тактическата мисъл, то 5-тата Световна война определено ще те грабне. В нея можеш да станеш командир на отряд от професионални войници и да  се биеш срещу хиляди други играчи от цял свят. Няма нужда да инсталираш нищо – просто влизаш и играеш.

5Strike 5-та Световна е новата версия на добре известния класически 5Strike. Освен това, тя вече е преведена на няколко чужди езика.

В играта те въвежда готина мацка на име Борислава. Тя е твоят навигатор и помощник и ти помога да сформираш своя първи отряд. Можеш да избираш измежду 5 класа войници. Преди битка подреждаш своите войници върху бойното поле и стратегията ти трябва да бъде съобразена с тази на твоя противник. Самата битка е визуална експлозия от 3D анимации, която ти показва реално какво правят войниците ти, а епичният музикален фон с тържествено звучене е супер надъхващ.

Колкото повече победи правиш, толкова по-силен ставаш. Колкото по-силен ставаш, толкова по-високо се изкачваш в класацията и останалите играчи бързо научават за силата ти. Трупайки опит ще си спечелиш уважението на най-добрите командири и ще бъдеш търсен от тях като съюзник. От друга страна, по-слабите ще те гледат със страх и ще се крият под дърво и камък, като те видят на бойното поле. Като се обединяваш с още играчи в клан можеш да участваш в епични войни срещу титаните от 5Strike.
 
В света на Петата световна война никога няма да имаш скучен момент, защото двамата тайни агенти, Нинджа Уайт и Лорд Шейдър, винаги имат нови забавни куестове за теб, а Борислава, твоята помощничка, ти поставя мисии и цели, които да постигаш.

Играта бе стартирана в началото на ноември 2013, така че в момента се набират хора за "българската армия", която се състезава с армиите на другите държави. Въпреки всичко, играта е предимно хумористична. Така  че записвай се и идвай на помощ на KLETA MAJKA BALGARIQ.

1 2 3

Влез във 5Strike още сега и стани най-добрия.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44953


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23672




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!