Kapi Hospital

Препоръчай на приятел

Kapi Hospital

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=52

Откажи

Прегледана: 6006

Vgames и Upjers представят онлайн болнична симулация Kapi Hospital - забавна онлайн игра развиваща се в болничната сфера. Пациенти със странни болести и алтернативна медицина, които не сте виждали никога преди: първата икономическа симулация разположена в болница!

Kapi Hospital е игра, подходяща за любители на алтернативната медицина от всякакви възрасти, както за мъже, така и за жени. Не пропускайте шанса да станете част от болничната треска.

Всеки играч става главен доктор в свое собствено болнично отделение.

Започвате с малка клиника с няколко стаи, но с усърдна работа и доволни пациенти можете да я превърнете в реномирана 5 етажна болница, пълна с кабинети оборудвани с най-доброто, което може да се желае и опашки от пациенти с нечувани заболявания.

Имате достъп до 2 Града, 4 Аптеки, откъдето да се снабдявате с лекарства, Архитект, от който да закупувате необходимите кабинети, собствен Офис, в който да проверявате дневният баланс на болницата си, Кметство, в което да сравните успехите си с тези на други доктори, дори място, където да препращате пациенти, за които нямате време или оборудване.

Да, точно така, няма да сте сами, в града има много болници и много колеги, с които да обмените опит или информация, дори можете да основете или да се присъедините към Докторска асоциация и заедно с колегите да постигнете чудеса в Медицинските Чудотворни Изследвания и да се състезавате с други асоциации.

Можете да изследвате лекарства, за да бъдат те по-ефективни или пък да подроните авторитета на други болници, като им изпратите миризливи пациенти или пък орди страшни извънземни и така да си присвоите техните пациенти.

Луди лекари, смешни болести и още по-смешни лекарства, елате в Kapi Hospital, забавлението е гарантирано!

1 2

Внимание: Не забравяйте, че Kapi Hospital е игра за забавление, в която болестите и лечението им са измислени и не може да бъдат използвани в реалния живот, дори и да имат прилики с действителността!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44925


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23669




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!