Torpia

Препоръчай на приятел

Torpia

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=50

Откажи

Прегледана: 4588

Vgames и Upjers Ви представят Torpia, браузърна онлайн стратегическа игра, специално разработена както за любителите на епични битки, така и за миролюбиви строители!

Постройте своя собствена империя и я защитавайте от нашественици! Намерете съмишленици и се съюзете с тях, търгувайте и се борете рамо до рамо с тях, събирайте амулети и пишете свитъци, спечелете света на своя страна и имената ви ще бъдат записани в историята на Torpia!

Добър или Зъл? В Torpia можете да избирате между две морални етики и в зависимост от това какво изберете, играта Ви ще протече по различен начин.

Добрите строят и произвеждат всичко, от което се нуждаят Злите, за да обучават и въоръжават елитни войски и страховити обсадни машини.

Притежавайте мини и леярни, дъскорезници, оръжейни работилници, банки и още много други сгради. Стройте заселнически лагери и основавайте нови градове! Обградете градовете си с високи и здрави стени и ги защитавайте с наблюдателни кули, съюзете се със Зъл играч и му помагайте, за да ви защити, когато вражески орди обсадят Вашите градове.

Мрачно място са градовете на Злите играчи, роби секат горите и копаят в каменоломните, отрепки прииждат в бандитските лагери, но те са бъдещите страховити мечоносци, конници и рицари. Те са тези, които ще построят и произведат тарани, катапулти и требушети и ще всяват ужас и разрушение сред мирното население на добрите или пък ще воюват с други зли.

Добри и зли имат една обща цел - да спечелят света на Torpia. Съюзете се в братства, постройте храмове, събирайте амулети, пишете свитъци и най вече – Пазете ги! Защото те са най-важното в тази игра, който напише последният свитък печели играта!
 

1

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44930


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!