Скандал

Препоръчай на приятел

Скандал

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=48

Откажи

Прегледана: 7315

XS Softwareпредставя най-новата си игра„Скандал“ – динамична ролева игра, специалноразработена за меломаните от цял свят!Ако сте пристрастен почитател на рок музиката или пък вашата страст са хаус партитата, в „Скандал“ ще намерите приятели и ще имате възможността да наложите вашият музикален вкус.

Скандал е игра, подходяща за музикални фенове от всякакви възрасти, както за мъже, така и за жени. Не пропускайте шанса да станете част от музикалната еуфория

Всеки играч избира измежду четири музикални стила - Чалга, Електро, Хип Хоп и Хард Рок. Кой ще забива рими в най-елитните клубове? Кой ще стане DJ от световна класа? Кой ще бъде обявен за Кралят на Рока? Кой ще води класацията за най-горещ Чалга фен? Защо не и вие?Тренирайте показателите си във Фитнеса, купувайте предмети от Мола, развивайте Уменията си и станете един от силните играчи в града на „Скандал“! Обединявайте се с вашите приятели и мерете сили с вражескитеКлубове. Репетирайте на улицата, работетев Бързата закуска, копайте в Мината итренирайте вашияДомашен любимец - това са само част от опциите, които са на ваше разположение в играта. И все пак се колебаете дали да започнете още сега?

Играта позволява на всеки един от играчите да се почувства на мястото си чрез огромния набор от опции, с помощта на които героите могат да бъдат персонализирани – избор на картинка на герой и фонът му по всяко време с два клика на мишката.

Разчитайки първоначално на собствените си сили, Скандал е отборна игра, в която съвместната игра с вашите приятели придобива изключителна важност. А и играта с приятели винаги е най-забавна, нали? Освен това, канейки вашите приятели, печелите награди в играта, които ще ви помогнат да развиете вашия персонаж по-бързо, а най-активните в това начинание могат да отключат игрови опции само с помощта на приятелите си!

Колко често ви се е случвало друг играч да ви тормози, а вие да не можете да му отвърнете? Не се притеснявайте, сега имате шанс да си го върнете подобаващо като го поръчате в Ловците на глави. Ако пък сте от играчите, обичащи предизвикателства, можете да станете ловец и да изпълнявате поръчкитена другите играчи.

 

 

Всяка музикална звезда разполага със собствено Студио – вие също! Ако никога не сте имали възможността да притежавате мечтаната китара или пък барабани, в Скандал това е възможно! Имате възможност да обзаведете студиото си по свой вкус и останалите играчи да го оценят подобаващо.

1 2 3 4

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44923


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23669




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!