Предстоящи тестове на VIP табла

Препоръчай на приятел

Предстоящи тестове на VIP табла

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=46

Откажи

Прегледана: 5002

Уважаеми потребители,

Екипът на Vgames  Ви уведомява, че в периода 26.09.2012г. - 27.09.2012г.  отново предстоят тестове на нашата най-нова разработка - играта "VIP табла".

VIP таблата използва изцяло подновена платформа, базирана на последната версия на SmartFox Server и затова е нужно да бъдат изпробвани всички функционалности от играчи, които  са придобили VIP профил. Това ще е полезно за нас и със сигурност приятно за Вас, тъй като новият SmartFox Server предлага много по-голяма бързина и надяваме се надежност.

За целта тези два дни достъпът до "Обикновената табла" за VIP потребителите ще бъде ограничен.

Разбира се, ако потребител не желае да се включи в тестовете, има опция да се ОТКАЖЕ от своя VIP достъп до таблата, посредством линк, който ще открие в балончето над "VIP таблата".

Трябва да се знае, че клинкне ли се там веднъж, се губи изцяло достъпа и VIP настройките на профила  в нашата "VIP Табла"

Остава и възможността да се възвърне VIP статуса по следния познат начин:

трябва да ни изпратите e-mail на tabla@vgames.bg с потребителското Ви име (username), което използвате в играта табла.

Нашият екип от администратори, ще провери валидността на профила Ви и ако сте доказан шампион, лоялен потребител на Vgames, коректен играч и се отнасяте спортсменски с противниците си, Вие ще получите покана с инструкции, как да активирате Вашия VIP акаунт, чрез който да достъпите играта "VIP табла".

Остава отворена и специалната форма за връзка , свързана с тестването на VIP таблата http://www.vgames.bg/backgammonfeed.php, в която да споделяте вашите наблюдения.

Можете да ни пишете и на e-mail tabla@vgames.bg, ако искате да изпратите screenshot на установен проблем.

 

Не забравяйте, че това е тестова версия и може да се появяват проблеми. Споделяй ги с нас, за да можем да ги опрявяме и да направим играта табла във Vgames работеща оптимално.

Приятна игра!

Поздрави,

Екипът на Vgames

1 2 3

Предвид, че постъпва обратна информация към нас, за дадени проблеми по време на игра, екипът ни Ви моли да ни изпращате и следните данни: номер на стая, дата и по възможност час на играта. Така ще можем да проследим записите и да видим конкретно какъв е бил проблемът.

Екипът на Vgames.bg предварително Ви благодари за съдействието и отделеното време!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44921


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23669




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!