Предстоящи събития свързани с игрите на Биг Пойнт

Препоръчай на приятел

Предстоящи събития свързани с игрите на Биг Пойнт

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=29

Откажи

Прегледана: 5511

В три от игрите на Биг Пойнт Ви очакват напрегнати седмици с нови вълнуващи събития.

DarkOrbit

DarkOrbit отново ще изненада своите фенове с едно новаторско предложение наречено "Space Cup". В периода от 08.06.2012 всички любители на играта и/или футбола ще мога да комбинират спорта и космическите битки. Футболен робот-съдия ще след за честността на всеки двубой.

Обикновената игра "Топка в космоса" ще бъде заменена от "Футбол в космоса", в която играчите от три отбора трябва да стрелят по топката, за да я вкарат във вратата на противника. Който има най-много голове, той печели. Уловката: На всеки 10 минути ще се появяват 11 пирати, които трябва да бъдат унищожени! Съвсем в духа на Европейското първенство, игралното поле ще изглежда като истински футболен терен, а космическата топка като футболна топка, разбира се.

Има подходящо предложение и за хората искащи малко по твърда игра и то се нарича "Team Deathmatch". Най-добрите състезатели могат да показват на какво са способни в "Level Football Gate". Това събитие ще протече точно както обичайното "Level Invasion Gate", но ще се проведе на много специална карта, която е оформена изцяло във футболен дизайн. През ограничения период на състезанието "Space Cup" DarkOrbit гарантира всекидневни награди за най-добре представилите се състезатели.

 

Drakensang

Както цяло Европа се вълнува и стиска палци на любимите си футболни отбори, така и играчите в Drakensang не могат да останат не съпричастни. Събитието се нарича "Щурмовашки топки" и се проведе от 08.06 до 02.07.2012, обхващайки цяла Дурия. Потопете се в спортните емоции като си закупите спортни аксесоари от един странен, новопоявил се търговец. Закупувайки си най-различни знамена и тениски вие може да се почуствате част от магията наречена футбол. В сраженията "Щурмовашки топки" всеки отбор ще има свой цветове, който може гордо да показва и прославя по време на битките.

Освен знамената и тениските, за истинските футболни фенове уникалното събитие е добавило нови емотиконки, с който играчите да допълнят спортната емоция.

 

Pirate Storm

Това лято ще е настина горещо! Благодарение на ММО играта Pirate Storm. Включете се в състезанието на "Голямата петорка" започващо на 07.06.2012 и ще протече цели 12 седмици. През това време ще можете да се сражавате в чисто нови PvP-сражения за благоразположението на петте големи търговски къщи! Заграбете трофеите на противниците си, оцелейте като единствените играчи в епичните сражения и поставете под контрола си важни точки.

За победите ще има ценни ордени и военни монети, които ще ви гарантират неповторими награди! В следващите седмици, който ще преминат с сянката на състезанието "Голямата петорка" вие ще печелите военни ордени и монети, който ще може да обменяте за неповторими предмети създадени специално за състезанието. Нови куестове, опасни морски чудовища и вражески пиратски капитани очакват своите покорители.

1 2 3 4 5

Световете на DarkOrbit, Drakensang, Pirate Storm ви очакват!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44915


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23668




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!