Филмът Отмъстителите и Vgames търсят най-ловките

Препоръчай на приятел

Филмът Отмъстителите и Vgames търсят най-ловките

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=23

Откажи

Прегледана: 8898

Филмът Отмъстителите и Vgames търсят най-ловките, най-съобразителните, най-наблюдателните и най-бързите сред вас!

Докажи се като такъв и ще получиш награда!

Предизвикателството

Подреждай пъзелите в играта, ставай все по-добър и се изкачвай в класацията!

За да участваш в класацията, трябва да използваш твоята регистрация във Vgames.

От 27 април до 6 май 2012г. ще имаш уникалния шанс да играеш и да подобряваш собствените си постижения в подреждането на сложния видео пъзел от филма „Отмъстителите”. Времето за подреждане, бързината, точността и нивото на трудност имат значение за твоите резултати!

За най-добрите сме подготвили награди!

За класиралия се на I-во място:

Оригинална шапка и значка с емблемата на екипа на Отмъстителите и страхотен ключодържател с емблемата на Капитан Америка.

За класиралия се на II-ро място:

Шапка и ключодържател

За класиралия се на III -то място:

Шапка и значка

За IV-то, V-то и VI-то място: ключодържтели

За VII-мо, VIII-мо и IХ-то място: значки

Условия за участие:

Кой има право да участва?

Всеки потребител, регистриран във Vgames.bg.

Служители на компаниите организатори „Нет Инфо.БГ” ЕАД и Форум Филм България ЕООД нямат право на участие.

Необходимо е да знаеш, че:

  1. В играта можеш да се включиш, ако си на възраст над 14 години.

  2. Периодът на провеждане на играта е от 27.04.2012г. до 06.04.2012г. (включително).

  3. Играта не изисква допълнителна регистрация, освен регистрацията в сайта vgames.bg, която е необходима, за да могат да бъдат запазени резултатите от играта в класацията. Ако нямаш регистрация във Vgames.bg, можеш да си направиш по време на периода на играта. Ако потребител не е влязъл със своето потребителско име и парола, резултатът направен в играта няма да се запази и така ще загубиш шанса да се класираш на по-предно място, ако постижението ти е добро. Можеш да играеш неограничен брой пъти и да подобряваш своите и резултати.

  4. На 7.05.2012г. ще обявим потребителските имена на потребителите, класирали се на първите 9 места в класацията. След обявяването им, ще бъдат изпратени лични съобщения на профилите във vgames.bg, с подробности как могат да си получат наградите.

  5. Съдържанието на ресурсите, функционирането, дизайнът и цялата информация, съдържаща се на тази страницата, са обект на авторско право. Никаква част от тази информация и съдържание не може да се възпроизвежда, да се превежда, променя или използва по какъвто и да е начин без предварителното писмено съгласие на Нет Инфо.БГ ЕАД и Форум Филм България ЕООД.

  6. Наградите не могат да бъдат заменяни за друг вид награда или паричната им стойност.

1 2 3

За филма:

Marvel Studios в сътрудничество с Paramount Pictures представя “Отмъстителите ” – уникалният екип от супер герои, в който участват Железният човек, Невероятният Хълк, Тор – богът на гръмотевиците, Капитан Америка, Ястребово око и Черната вдовица. Когато се появява неочакван враг, заплашващ глобалната безопасност и сигурността, Ник Фюри, директор на международна мироопазваща агенция, известна под името ЩИТ, се нуждае от екип, който да спаси света от надвисналата катастрофа. Той ще кръстоса цялото земно кълбо с вълнуващата задача да събере членовете на екипа.

Участват Робърт Дауни Джуниър, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър и Самюъл Л. Джаксън, сценарист и режисьор е Джос Уедън. Филмът " Отмъстителите" се основава на неизменно популярната серия комикси "Отмъстителите," публикувана за първи път през 1963 г. и превърнала се в институция в света на комиксите оттогава до днес. Подгответе се за един наистина вълнуващ филм, наситен с динамика и зрелищни специални ефекти, когато "Отмъстителите" се съберат този май. Филмът се разпространява от Walt Disney Studios Motion Pictures.

Можете да гледате филма от 1 май в кината на 3D и IMAX 3D.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44899


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23668




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!