Ребуси и пъзели | НовиНови игри


Яростните птици - съвпадения

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече от еднаквите по вид яростни птици, за да получите точки. След определен брой от тях ще преминете в следващото ниво. Достигнете го преди времето да изтече.

Играна: 10202

В момента: 0


Ярки сънища

Описание

Намерете всички пет разлики между всяка двойка картинки. Ако се затруднявате може да използвате автоматично зареждащия се жокер в долната част от игралния екран.

Играна: 5021

В момента: 0


Японски пъзел 2

Masaba

Описание

За тези на които им хареса "Японски пъзел", това е продължението. Подредете еднаквите предмети и отркийте тайните на Япония.

Играна: 48360

В момента: 0


Японски пъзел

Masaba

Описание

Съберете точки, като преместите предметите.

Играна: 190972

В момента: 0


Ядрени частици

vankizzle

Описание

Създайте връзка между отделните ядрени частици. Насладете се на страхотните цветове при взривяването им. Във всяко ниво има определена цел, която да постигнете.

Играна: 2729

В момента: 0


Ядосани птици - звездни войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да открият разликите между две почти еднакви картинки. Бъдете максимално наблюдателни и открийте разликите колкото се може по-бързо.

Играна: 20469

В момента: 0


Ядосани птици елиминиране

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да елиминирате ядосаните птици. За целта трябва да маркирате всяка двойка или повече еднакви птици в непосредствен контакт помежду си. Колкото повече птици премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 5803

В момента: 0


Ядосани птици- баланс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да свалят своят крал от най-високата платформа без да падна във водата. За целта премахвайте в правилната поредица предмети и птици.

Играна: 5767

В момента: 0


Ягодово парти

Описание

В тази игра разполагате с много картинки разделени по двойки. Вашата задача е да намерите петте разлики между всяка двойна картинки. Ако имате нужда от помощ може да използвате постоянно зареждащия се жокер.

Играна: 792

В момента: 0


Ябълков взрив

vankizzle

Описание

Ако някога сте мислили, че таралежите са спокойни същества, то тази има може моментално да ви разубеди. Помогнете на таралежите да се отърват от всички ябълки, за да преминат успешно всяко ниво.

Играна: 4324

В момента: 0


Ябълките на Снежанка

nihilisto

Описание

Снежанка иска да отиде в двореца, да се срещне с принца. Но се нуждае от хитрост, за да избегне отровните ябълки, които мята по нея кралицата. Тя трябва да свърже 3 ябълки от един цвят, за да неутрализира отровата им.

Играна: 7252

В момента: 0


Юнуникум

vankizzle

Описание

Направете комбинации от три или повече еднакви фигури, като ги избутвате от четирите страни на игралното поле, за да запълнят празното пространство. Играта приключва тогава, когато след някой от ходовете не бъде направена комбинация.

Играна: 1080

В момента: 0


Юм юм юм

vankizzle

Описание

Игра за точки! Разбивайте всички групички от по 3 и повече предмета на хоризонтален или вертикален ред.

Играна: 2600

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 3257


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!