Екшън игри | НовиНови игри


Товарен влак 4

vankizzle

Описание

Вие сте машинист на влак! Работата ви е да пренасяте различни товари от един град до друг. Направете го, без да изпадне товара.

Играна: 1447

В момента: 0


Товарен кораб

pokco_marti

Описание

Направете възможно най-високата кула от товарни каци. Старайте се да е в равновесие и ако изпуснете 3 от товарите губите играта.

Играна: 3026

В момента: 0


Товарна пратка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да сложите къщите по такъв начин, че възможно най-голям брой камиони да бъдат напълнени. Всеки напълни пълен камион ви носи доходи и с тях може да стройте още постройки.

Играна: 344

В момента: 0


Този див див космос

vankizzle

Описание

Изключи енергийните блокове, като кръжиш над тях, събери всички енергийни клетки и подмени старите терминали. Събирай бонуси, които ще ти донесат допълнително време

Играна: 996

В момента: 0


Този, който избяга

vankizzle

Описание

Златната рибка се нуждае от помощта ти. Заедно намерете и отворете всички сандъчета със съкровища. Пазете се изстрелите на медузите.

Играна: 2354

В момента: 0


Токио вечеря за пингвини

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един симпатичен пингвин да развие своя бизнес в Токио. За целта настанявайте и обслужвайте клиентите възможно най-бързо и точно.

Играна: 1594

В момента: 0


Токсър

Описание

Градът е бил нападнат от буболечки мутанти, след радиоактивна експлозия в сладоледената фабрика. Бий се с тях и избягай от острова. Намери и други оцелели.

Играна: 2350

В момента: 0


Томас е бил сам

vankizzle

Описание

Томас е един самотен правоъгълник, който иска да си намери приятели. Помогнете му в това начинание и започнете едно вълнуващо приключение, заедно с него.

Играна: 403

В момента: 0


Томб Райдър на мотор

Описание

В тази игра Томб Райдър се нуждае от вашата помощ да премине през множество изпитания в няколко египетски гробници. Карайте бързо, но не забравяйте да внимавате.

Играна: 4435

В момента: 0


Том и Джери

vankizzle

Описание

Двамата пакостници Том и Джери отново се впускат в поредното си приключение. Този път те искат да изпробват способността на Джери да лети. Изстрелвайте мишката посредством оръдието и направлявайте нейния полет, колкото по-далеч стигнете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 923

В момента: 0


Том и Джери бягане на хелоуин

vankizzle

Описание

В тази игра отново се срещаме с любимите ни котка и мишка. Задачата ви тук е да им помогнете да пробягат възможно най-голямо разстояние без да пропаднат в някоя дупка.

Играна: 1490

В момента: 0


Том и Джери преследване в блатото

vankizzle

Описание

Помогнете на клетия Том поне веднъж да завоюва победа срещу ловката мишка Джери. Задачата ви е да помогнете на том да прекоси блатото, за да докопа веднъж, завинаги Джери. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой падания.

Играна: 392

В момента: 0


Том и Джери се спускат

vankizzle

Описание

Едва ли има човек, който да не знае кои да Том и Джери. Помогнете на котаракът Том да догони Джери по склона. За целта трябва да се спуснете с количката и да избягвате всички препятствия по пътя си.

Играна: 1638

В момента: 0


Първа Предишна 546 547 548 549 550 551 552 553 554 Следваща Последна

7138 - 7150 от 8038


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!