Екшън игри | НовиНови игри


Токио вечеря за пингвини

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един симпатичен пингвин да развие своя бизнес в Токио. За целта настанявайте и обслужвайте клиентите възможно най-бързо и точно.

Играна: 1572

В момента: 0


Токсър

Описание

Градът е бил нападнат от буболечки мутанти, след радиоактивна експлозия в сладоледената фабрика. Бий се с тях и избягай от острова. Намери и други оцелели.

Играна: 2350

В момента: 0


Томас е бил сам

vankizzle

Описание

Томас е един самотен правоъгълник, който иска да си намери приятели. Помогнете му в това начинание и започнете едно вълнуващо приключение, заедно с него.

Играна: 403

В момента: 0


Томб Райдър на мотор

Описание

В тази игра Томб Райдър се нуждае от вашата помощ да премине през множество изпитания в няколко египетски гробници. Карайте бързо, но не забравяйте да внимавате.

Играна: 4375

В момента: 0


Том и Джери

vankizzle

Описание

Двамата пакостници Том и Джери отново се впускат в поредното си приключение. Този път те искат да изпробват способността на Джери да лети. Изстрелвайте мишката посредством оръдието и направлявайте нейния полет, колкото по-далеч стигнете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 899

В момента: 0


Том и Джери бягане на хелоуин

vankizzle

Описание

В тази игра отново се срещаме с любимите ни котка и мишка. Задачата ви тук е да им помогнете да пробягат възможно най-голямо разстояние без да пропаднат в някоя дупка.

Играна: 1437

В момента: 0


Том и Джери преследване в блатото

vankizzle

Описание

Помогнете на клетия Том поне веднъж да завоюва победа срещу ловката мишка Джери. Задачата ви е да помогнете на том да прекоси блатото, за да докопа веднъж, завинаги Джери. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой падания.

Играна: 384

В момента: 0


Том и Джери се спускат

vankizzle

Описание

Едва ли има човек, който да не знае кои да Том и Джери. Помогнете на котаракът Том да догони Джери по склона. За целта трябва да се спуснете с количката и да избягвате всички препятствия по пътя си.

Играна: 1559

В момента: 0


Том и Джери скачай скачай

vankizzle

Описание

Двамата палавници Том и Джери се нуждаят от вашата помощ. Помогнете им да съберат колкото се може повече скъпоценни камъни от всяко ниво на играта. Бъдете максимално бързи и се пазете от врагове.

Играна: 370

В момента: 0


Том и Джери - Училищно приключение

vankizzle

Описание


Помогнете на Джери да преживее своето невероятно приключение. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства и препятствия, като внимавате, да не събудите Том. Бъдете ловки и бързи, и не забравяйте да събирате сиренцата и другите бонуси.

Играна: 1747

В момента: 0


Том и Джери хвани сиренето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия, симпатичен, кафяв мишок Джери да хване всички падащи сиренца. За целта трябва да кликвате колкото се може по-бързи преди сиреното да падне на пода.

Играна: 1710

В момента: 0


Играна: 63

В момента: 0


Топка в капан

vankizzle

Описание

Измъкнете топката от серията капани, в които е поставена. За да излезете от тях трябва да достигнете портала за следващото ниво и преминете всички от тях. Избягвайте докосването до шиповете, както и въртящите се остриета, защото те могат да я спукат. Използвайте разнообразните бонуси - за да си помогнете по пътя към изхода.

Играна: 6034

В момента: 0


Първа Предишна 546 547 548 549 550 551 552 553 554 Следваща Последна

7138 - 7150 от 8032


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!